WEDSTRIJD Proost Lierse A - Real Noorderwijk A  6 - 2  (1-1)

DATUM 15-09-2017  21:15

DOELPUNTEN El Attabi 0-1, Aiyoub 1-1, Zaaf 2-1, Aiyoub 3-1, Ajaouaou 4-1, Aiyoub 5-1, Van Endert 6-1, El Merboh 6-2

VERSLAG Onze A-ploeg heeft eveneens het seizoen schitterend ingezet. Het boog een 0-1 achterstand om tot een 6-2 overwinning dankzij een wervelende tweede helft. Een speler met het nummer 3 van Noorderwijk (stond niet op het wedstrijdblad) onderschepte een pass en zette El Attabi met een splijtende counter op weg naar de 0-1. Het doel van Real werd op sommige momenten echt belegerd en op één van die acties kon Aiyoub de gelijkmaker binnen knallen. Rusten deden we met een terechte 1-1. Vlak na de rust speelde Yachou de volledige Noorderwijk-equipe op een hoopje en Hamza knalde overhoeks de verdiende voorsprong binnen. Na een intrap van de alomtegenwoordige Ajouaou, zette Zaaf voor en duwde Aiyoub de 3-1 binnen. De volgende actie duurde exact 7 seconden, Yachou trapte een intrap bijna van de eigen achterlijn naar Zaaf en door een één-twee met Ajouaou liep hij de ganse flank af, trapte hard op doel maar Talhoui kon de bal slechts afweren in de voeten van uitblinker Ajouaou die zijn ex-club helemaal de das omdeed met een lage knal in doel. Ajouaou bleef het spelbeeld ook bij het volgende doelpunt bepalen en in mooi samenspel met Aiyoub schotelde hij hem zijn derde doelpunt van de avond voor. Een afstraffing dreigde voor Real en zij probeerden om terug in de match te komen maar het was Van Endert die zijn puike match bekroonde met een run vanop eigen helft en een laag schot dat in de korte hoek Talhoui kansloos liet en 6-1 scoorde. Noorderwijk vatte de laatste 6 minuten met Bouri als vliegende keeper aan en dat zorgde in de laatste minuut voor de 6-2 eindstand gescoord door El Merboh.